Επικαιρότητα

82 κιλά κάνναβης μετέφεραν δύο άτομα με ταξί

Off

Δύο συνεχόμενες επιτυχίες σε διάστημα λίγων ημερών κατέγραψαν οι υπηρεσίες της Αστυνομίας στην Ήπειρο στη μάχη κατά της εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Μόλις την Δευτέρα το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας κατέσχεσε μία ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 50 κιλών ενώ το πρωί της Παρασκευής, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας εντόπισαν και κατέσχεσαν μία ποσότητας κάνναβης συνολικού βάρους σχεδόν 82 κιλών, την οποία μετέφεραν δύο άτομα με ταξί.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης της Παρασκευής, αστυνομικοί του εν λόγω Τμήματος, σε συνεργασία με το Β΄ Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, εντόπισαν επί της Εγνατίας Οδού το ταξί, στο οποίο επέβαιναν οι κατηγορούμενοι και κατά την έρευνα που επακολούθησε με τη συνδρομή και αστυνομικών σκύλων, διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο ήταν έμφορτο με 72 δέματα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 81 κιλών και 704 γραμμαρίων.

Οι δύο συλληφθέντες ένας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός αντίστοιχα κατηγορούνται για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής, μεταφοράς και διακίνησης ναρκωτικών, όπως όμως και για το αδίκημα της απόδρασης. Και αυτό γιατί ο αλλοδαπός συλληφθείς, είχε παραβιάσει άδεια που του είχε χορηγηθεί από σωφρονιστικό κατάστημα της χώρας όπου εξέτιε ποινή επίσης για διακίνηση ναρκωτικών.

Εκτός των ναρκωτικών και του οχήματος, κατασχέθηκε επίσης το συνολικό χρηματικό ποσό των 4.370 ευρώ, που βρέθηκε στην κατοχή των κατηγορουμένων και εντός του οχήματος.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσπρωτίας.

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ