Αθλητικά

Όταν τα λόγια είναι φτωχά…

Off

Η ανείπωτη τραγωδία με τον αδόκητο θάνατο του διεθνούς ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού Τζορτζ Μπάλντοκ μονοπωλεί την ποδοσφαιρική επικαιρότητα της χώρας και από αυτό τα πλαίσιο δε θα μπορούσε να απουσιάσει και η οικογένεια του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ με ανακοίνωσή της εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του εκλιπόντος και στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενώ το θέμα μονοπώλησε σχεδόν τις συζητήσεις στα αποδυτήρια της ομάδας κατά τη χθεσινή προπόνηση.

Παρόλα αυτά όμως, η ομάδα του ΠΑΣ συνέχισε και χθες κανονικά την προετοιμασία της ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Μακεδονικό στην Ευκαρπία, σε ένα παιχνίδι όπου θέλει να ρεφάρει την εντός έδρας ισοπαλία με τη Νίκη Βόλου και να επιστρέψει στις νίκες.

Ο Μακεδονικός είναι μία καλή ομάδα και διαθέτει έμπειρους ποδοσφαιριστές στην κατηγορία και όπως έδειξε και στο παιχνίδι με τη νεανική ομάδα του ΠΑΟΚ Β’ είναι ένα καλοδουλεμένο σύνολο που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα σε κάθε αντίπαλο.

Η προπόνηση της Πέμπτης στο βοηθητικό του ΠΑΣ είχε μεγάλη ένταση και δυνατές μονομαχίες των παικτών. Στην αρχή έγιναν παιχνίδια ρόντο και ακολούθησαν παιχνίδια με τους παίκτες χωρισμένους σε τρεις ομάδες των επτά.

Στη συνέχεια ακολούθησε αγωνιστικό παιχνίδι επτά εναντίον επτά. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και χθες ο Μπεγκάλα που θα απουσιάσει και λογικά θα ξεκινήσει προπονήσεις από την ερχόμενη εβδομάδα με τους υπόλοιπους συμπαίκτες.

Χρίζεται διεθνής ο Λέο

Απών από τη χθεσινή προπόνηση όμως ήταν και ο Ζαν Μπατίστ Λέο που κλήθηκε στην εθνική ομάδα του Αγίου Μαρτίνου (Γαλλική αποικία) που δίνει αύριο Σάββατο και την προσεχή Τρίτη δύο παιχνίδια για το Κύπελλο Εθνών Concacaf με αντίπαλο την εθνική της Αγίας Λουκίας.

Ο επιθετικός του ΠΑΣ αναχώρησε την Τρίτη από την Ελλάδα για το υπερατλαντικό ταξίδι και αναμένεται να επιστρέψει στο τέλος της επόμενης εβδομάδας.

Ζήτησε αλλαγή ημέρας

με Καμπανιακό

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στο μεταξύ αιτήθηκε την αλλαγή ημέρας διεξαγωγής του αγώνα εντός έδρας με τον Καμπανιακό που ορίστηκε αρχικά για την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου στις 17.00 στους «Ζωσιμάδες» και με απευθείας τηλεοπτική μετάδοση. Αρωγός του αιτήματος φέρεται να είναι και η Διεύθυνση Αστυνομίας Ιωαννίνων, καθώς ο αρχικός ορισμός είναι σε ημέρα και ώρα που η αγορά της πόλης είναι σε πλήρη λειτουργία και θα δημιουργηθεί σοβαρό πρόβλημα στο κέντρο της πόλης, αφού θα χρειαστεί να κλείσουν κάποιες κεντρικές οδοί για την ασφαλή διεξαγωγή της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης. Η απόφαση της διοργανώτριας αρχής θα ανακοινωθεί τη Δευτέρα.

Στη Γ.Σ των Ευρωπαϊκών Συλλόγων ο ΠΑΣ

Στο μεταξύ ο γενικός αρχηγός του ΠΑΣ Γιώργος Ντάσιος βρέθηκε στην Αθήνα όπου πραγματοποιήθηκε η 31η Γεν. Συνέλευση της Ένωσης Ευρωπαϊκών Συλλόγων, στην οποία η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ είναι μέλος

Μεταξύ των ομιλητών ήταν οι Τιερί Ανρί, Νάσερ Κελαΐφι, Γκάρεθ Σάουθγκειτ και πολλά ακόμη κορυφαία ονόματα στο χώρο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Εκτός από τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ μέλη της Ένωσης Ευρωπαϊκών Συλλόγων είναι από την Ελλάδα άλλες 16 ομάδες, εκ των οποίων οι τρεις είναι ομάδες γυναικών.

Από τις ανδρικές ομάδες είναι ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και ακόμη η ΑΕΚ, ο Άρης, ο Αστ. Τρίπολης, ο Ατρόμητος, η Κηφισιά, ο Ολυμπιακός, ο ΟΦΗ, ο ΠΑΟΚ, η Λαμία, ο Παναιτωλικός, ο Παναθηναϊκός, ο Πανσερραϊκός και ο Βόλος, ενώ οι γυναικείες είναι η Ολυμπιάδα Υμηττού, η Λάρισα και οι Νέες Ατρομήτου.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ