Αθλητικά

Ψάχνει την 3η σερί νίκη του την Κυριακή ο ΠΑΣ

Off

Το τρίτο συνεχόμενο τρίποντο στο πρωτάθλημα κάτι που έχει να συμβεί πολλά χρόνια είτε για την δεύτερη είτε για την πρώτη κατηγορία, αναζητά ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ που υποδέχεται αύριο Κυριακή την ιστορική ομάδα της Νίκης Βόλου σε ένα επαρχιακό ντέρμπι με έντονο το άρωμα του παρελθόντος.

Οι Γιαννιώτες έχουν ξεκινήσει το πρωτάθλημα όπως ακριβώς ήθελαν με δύο νίκες στις δύο πρώτες αγωνιστικές και αναζητούν την τρίτη συνεχόμενη νίκη που θα τους εδραιώσει στην 1η θέση της βαθμολογίας, βάζοντας δύσκολα στους αντιπάλους και αναγκάζοντάς τους να κυνηγούν. Η αναμέτρηση δεν είναι εύκολη και αυτό το γνωρίζουν στον ΠΑΣ όπου πέρα από την αγωνιστική ταυτότητα που έχει ήδη προσδώσει ο Ρενέ Πομς στην ομάδα, ως κύριο πλεονέκτημα εμφανίζεται η σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζουν όλα τα παιχνίδια ανεξάρτητα από τον αντίπαλο.

Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώνεται σήμερα με την τελευταία προπόνηση το μεσημέρι στο ΠΕΑΚΙ και τον κ. Πομς να μην υπολογίζει στους τραυματίες Μπεγκάλα, Βουτσά και Τσίρη.

Το χθεσινό πρόγραμμα είχε δουλειά στην τακτική τόσο στο αμυντικό κομμάτι όσο και στο επιθετικό, ενώ υπήρξε δουλειά και στα τελειώματα των φάσεων.

Υποψήφιος για 11άδα ο Αζίζ

Ο τραυματισμός του Μπεγκάλα ενεργοποιεί εναλλακτικά σχέδια για τον Αυστριακό τεχνικό που αναζητά τον αντικαταστάτη του Σλοβάκου. Η μια επιλογή είναι η «μετακόμιση» του Ρίντερ στη μεσαία γραμμή και η τοποθέτηση του Δούμα στη θέση του στην άμυνα, ωστόσο δεν αποκλείεται στο αρχικό σχήμα να επιλεγεί ο Αζίζ για τη μεσαία γραμμή με τον Ρίντερ να παραμένει στην τριάδα της άμυνας.

Περιμένουν κόσμο

στο γήπεδο

Αρκετός αναμένεται να είναι στο μεταξύ ο κόσμος που θα παρακολουθήσει την αυριανή αναμέτρηση στους «Ζωσιμάδες» και επειδή ο ΠΑΣ τα πηγαίνει εξαιρετικά και έχει καλλιεργήσει προσδοκίες και επειδή δεν υπάρχει τηλεοπτική μετάδοση. Τα εισιτήρια κοστίζουν 15 ευρώ για τη μεγάλη σκεπαστή, 10 ευρώ για τη μικρή σκεπαστή ενώ υπάρχει και το εισιτήριο των 5 ευρώ σε όλες τις Θύρες για παιδιά ηλικίας έως 16 ετών (γεννηθέντες από το 2008 και μετά). Εισιτήρια θα διατίθενται σήμερα και αύριο πριν την έναρξη του αγώνα από τα εκδοτήρια του Εθνικού Σταδίου.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ