Πολιτισμός

Η χρήση του Canva για τη δημιουργία ψηφιακού εκπαιδευτικού υλικού

Off

Η Ζωσιμαία Βιβλιοθήκη με το Τμήμα εκπαιδευτικών δράσεων και εκδηλώσεων της Βιβλιοθήκης Γνώσης και Συναισθήματος, έπειτα από την επιτυχή έκβαση των τριών κύκλων του εργαστηρίου «Ψηφιακά Εργαλεία στην εκπαίδευση» θα υλοποιήσει εκ νέου εργαστήριο σε τρεις κύκλους.

Σε συνέχεια του τελευταίου κύκλου του προηγούμενου εργαστηρίου (Ιούνιος – Ιούλιος), θα πραγματοποιηθεί ο 1ος κύκλος, «Γραφικός σχεδιασμός με το Canva», που αφορά στη χρήση του online εργαλείου Canva για τη δημιουργία ψηφιακού εκπαιδευτικού υλικού. Έπειτα από γραπτές και προφορικές προτάσεις και ανατροφοδοτήσεις από τους συμμετέχουσες, κρίθηκε απαραίτητο να υλοποιηθεί ένας κύκλος αποκλειστικά για τη χρήση του. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν το περιβάλλον εργασίας και να χρησιμοποιήσουν τα πρότυπα και τις εφαρμογές του Canva για τη δημιουργία ψηφιακού εκπαιδευτικού υλικού σε διάφορες μορφές.

Το εργαστήριο είναι αυτοτελές και ολοκληρώνεται σε δύο ώρες. Απευθύνεται σε Εκπαιδευτικούς της Α’ Βάθμιας και Β’ Βάθμιας Εκπαίδευσης όλων των ειδικοτήτων και φοιτητές που ενδιαφέρονται να χρησιμοποιήσουν τα εργαλεία στην εκπαιδευτική πράξη.

Ο 1ος κύκλος του εργαστηρίου, διάρκειας από 14 Οκτωβρίου έως 9 Δεκεμβρίου, θα υλοποιείται κάθε Δευτέρα, 16:15 – 18:15, στο Κέντρο Πληροφόρησης της Ζωσιμαίας Βιβλιοθήκης Ιωαννίνων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στη Γραμματεία της Βιβλιοθήκης στο τηλέφωνο 2651072863. Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων ανά εργαστήριο 8 άτομα.

Ώρες δήλωσης συμμετοχών: 8:00 π.μ. – 2:30 μ.μ. Δευτέρα – Παρασκευή

Υπεύθυνη εργαστηρίου: Ελένη Καμποσιώρη, Εκπαιδευτικός Πληροφορικής

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ