Επικαιρότητα

Με το «μαζί» το παράδειγμα του αθλητισμού

Off

Αθλούμαστε μαζί – Δίνουμε ποιότητα στη ζωή» ήταν το φετινό μήνυμα της Πανελλήνιας Σχολικής Γιορτής του Αθλητισμού που πραγματοποιήθηκε σε όλα τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της χώρας.

Μία από τις πλέον ενδιαφέρουσες επιλογές σε τοπικό τουλάχιστον επίπεδο, ήταν η κοινή απόφαση τριών Γενικών Λυκείων της περιοχής, να συνδιοργανώνουν ένα κοινό πλαίσιο παρουσίας και συμμετοχής στις εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚΙ στη Λιμνοπούλα.

Εκεί, βρέθηκαν οι μαθητές του 2ου Γενικού Λυκείου Ιωαννίνων, του Λυκείου Ανατολής και του λυκείου Ελεούσας που συμμετείχαν σε μία σειρά αθλητικών δραστηριοτήτων είτε παίζοντας είτε μαθαίνοντας για αυτά.

Μία πρωτοβουλία που ξεκίνησε από την περσινή σχολική χρονιά για την οποία μίλησαν οι διευθύντριες του 2ου Λυκείου Ιωαννίνων Βασιλική Τσάγκα, του Λυκείου Ανατολής Παρασκευή Καλτσούνη και του Λυκείου Ελεούσας, Μαίρη Μάντζιου, λέγοντας πως η προσπάθεια θα συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα για επέκταση της συνεργασίας αυτής και σε άλλα πεδία πλην του αθλητισμού.

Συγχαρητήρια στις διευθύνσεις των τριών Λυκείων, στους καθηγητές και στους μαθητές τους εξέφρασε η Βασιλική Κεχαγιά, σύμβουλος εκπαίδευσης φυσικής αγωγής.

Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ