Αθλητικά

Με Παναχαϊκή εντός στο Κύπελλο, με κόσμο κόντρα σε Ηρακλή

Off

Η κληρωτίδα του Κυπέλλου Ελλάδας έκανε τελικά τη… χάρη στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ αλλά και στους φιλάθλους του που περιμένουν με ανυπομονησία την έναρξη του πρωταθλήματος και τις δύο πρώτες εντός έδρας αναμετρήσεις με Ηρακλή και Νίκη Βόλου αντίστοιχα.

Η κλήρωση έφερε αντιμέτωπο τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ με την Παναχαϊκή του Γιάννη Τάτση, σε ένα παιχνίδι που θα γίνει στους «Ζωσιμάδες» την ερχόμενη εβδομάδα σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί πιθανότατα αύριο από την ΕΠΟ. Η αναμέτρηση αυτή όμως θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία φιλάθλων καθώς ο ΠΑΣ θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών, λόγω των γεγονότων στο γήπεδο της Ηγουμενίτσας και στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Σπάρτακο Γραικοχωρίου.

Όμως αυτό σημαίνει, ότι στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος για τη 2η αγωνιστική κόντρα στον Ηρακλή, ο ΠΑΣ θα αγωνιστεί μπροστά στους φιλάθλους του. Μέχρι να φτάσουμε εκεί όμως, οι Γιαννιώτες καλούνται αφενός να προσέξουν πολύ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου στο παιχνίδι που θα γίνει στο ΔΑΚ Κατερίνης και στη συνέχεια να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, προσπερνώντας το εμπόδιο της Παναχαϊκής στο παιχνίδι νοκ άουτ στους «Ζωσιμάδες».

Το Σάββατο η πρεμιέρα

Ο σχεδιασμός και η προετοιμασία του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος άλλαξαν όμως – χωρίς σαφή αιτιολόγηση πάντως – από τη διοργανώτρια αρχή που έκανε γνωστό χθες πως ο αγώνας Εθνικός Νέου Κεραμιδίου – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ θα διεξαχθεί το Σάββατο και όχι την Κυριακή με ώρα έναρξης στις 17.00.

Έτσι, ο Ρενέ Πομς και οι συνεργάτες του τροποποίησαν το πρόγραμμα των προπονήσεων για το παιχνίδι της πρεμιέρας με την προετοιμασία να ξεκινά χθες, ενώ σήμερα θα γίνει διπλή προπόνηση στο ΠΕΑΚΙ.

Εκτός προπόνησης χθες ήταν με κάποιες ενοχλήσεις οι Πάνος, Ναούμης και Καφενζής, ενώ ο Βουτσάς αναμένει τα αποτελέσματα της μαγνητικής για τον τραυματισμό που υπέστη στο παιχνίδι με την Ερμιονίδα. Το πρόγραμμα είχε ασκήσεις αντοχής με μπάλα, αλλά και χωρίς, καθώς και τελειώματα, για να ολοκληρωθεί η προπόνηση με «οικογενειακό» διπλό 10 εναντίον 10.

Τέλος ο Δερμιτζάκης

από την Λάρισα

Λίγες μόλις ημέρες πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και την αναμέτρηση εντός έδρας με την Καβάλα, η Λάρισα ανακοίνωσε την απομάκρυνση του προπονητή Παύλου Δερμιτζάκη! Η αιτία της απομάκρυνσης του προπονητή δε φαίνεται να είναι άλλη πέρα από το μέτριο αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας στα φιλικά προετοιμασίας αλλά και στις επίσημες αναμετρήσεις για το Κύπελλο, όπου προκρίθηκε στην επόμενη φάση, έχοντας αποκλείσει τη Θύελλα Κατσικά εκτός έδρας και τον Μακεδονικό επίσης εκτός έδρας στη διαδικασία των πέναλτι, χωρίς να αφήσει καλές εντυπώσεις σε κανένα από τα δύο παιχνίδια. Επίσης, θα πρέπει να σημειωθεί πως έντονος είναι ο προβληματισμός και στον Ηρακλή και για τις εμφανίσεις της ομάδας, παρά τη μεταγραφική ενίσχυση με έμπειρους και «μπαρουτοκαπνισμένους» παίκτες αλλά και από την πρόσφατη ανακοίνωση της ΠΑΕ και του μεγαλομετόχου κ. Μονεμβασιώτη που προειδοποιεί με αποχώρηση από την ομάδα, λόγω της μικρής κίνησης και διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας…

Η κλήρωση του Κυπέλλου

Δύο ζευγάρια ομάδων της Σούπερ Λίγκα έβγαλε η κλήρωση της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας χθες, εκτός από το παιχνίδι του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ με την Παναχαϊκή.

Στα παιχνίδια – ντέρμπι είναι αυτά του Λεβαδειακού με τον Ατρόμητο και του ΟΦΗ με τον Παναιτωλικό.

Αναλυτικά τα ζευγάρια της κλήρωσης του Κυπέλλου έχουν ως εξής:

Εθνικός-Άρης

Κηφισιά-Λαμία

ΑΕΛ-Πανσερραϊκός

Αιγεύς Πλωμαρίου ή Καβάλα-Αστ. Τρίπολης

Ζάκυνθος-Παναργειακός

Λεβαδειακός-Ατρόμητος

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-Παναχαϊκή

Αιγάλεω-Καμπανιακός

Διαγόρας-Athens Kallithea

Απ. Κρύας Βρύσης-Βόλος

Νέα Ιωνία-Πανιώνιος

ΟΦΗ-Παναιτωλικός

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ