Αθλητικά

Πολλά τα κενά, ερωτηματικό για τις μεταγραφές

Off

Η ανακοίνωση πρόσληψης του Αυστριακού προπονητή Πομς και των συνεργατών του είναι αλήθεια, ότι σκόρπισε μία νότα αισιοδοξίας στην οικογένεια του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ καθώς ήταν η πρώτη κίνηση της διοίκησης που έδειξε ότι θέλει να επιστρέψει.

Ακολούθησαν οι δύο μεταγραφικές κινήσεις των Ρίντερ και Χάινριχ και κάποιων άλλων σίγουρα δευτεροκλασάτων παικτών και αυτό ήταν… Η ομάδα ολοκλήρωσε το πρώτο δεκαήμερο προπονήσεων στη βάση της , έπαιξε το πρώτο φιλικό, δείχνοντας καλή εικόνα για την εποχή, και από την Κυριακή βρίσκεται στο Καρπενήσι για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας με λειψό ρόστερ.

Οι μεταγραφικές κινήσεις όχι μόνο δεν έχουν ολοκληρωθεί, αλλά είναι τόσο σημαντικά τα κενά σε πολλές θέσεις που είναι απορίας άξιον αν υπάρχει πλέον πραγματική διάθεση στην ΠΑΕ να ενισχύσει το ποδοσφαιρικό τμήμα ή αν έχει επιλέξει να πορευτεί με τους παίκτες που σήμερα υπάρχουν και με κάποιες ακόμη αντίστοιχου επιπέδου προσθήκες.  Η επιλογή όμως να ξεκινήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας με τον Ρενέ Πομς να μην μπορεί καλά – καλά να έχει δύο ισάξιες ενδεκάδες για τις προπονήσεις είναι από μόνη της, απογοητευτική.

Στα Γιάννενα έχει μείνει ο τεχνικός διευθυντής κ. Παλαιολόγος για να συντονίσει, όπως αναφέρουν πηγές της ΠΑΕ, τις μεταγραφικές υποθέσεις καθώς φημολογείται πως εντός της εβδομάδας θα κλείσουν δύο ακόμη μεταγραφές που θα αναχωρήσουν άμεσα για το Καρπενήσι.

Οι προπονήσεις

Η χθεσινή πρωινή προπόνηση του ΠΑΣ έγινε σε υψηλή ένταση. Η δουλειά ήταν αποκλειστικά στην αντοχή με τους παίκτες να χωρίζονται σε υποομάδες και να κάνουν ειδικές ασκήσεις αντοχής.

Το απόγευμα οι παίκτες έμειναν στο γυμναστήριο του ξενοδοχείου για να κάνουν βάρη.

Χάνει τη χρονιά ο Τσίρης

Ο τραυματισμός του Άγγελου Τσίρη στο πρώτο φιλικό της σεζόν ήταν εξαιρετικά σοβαρός και ο νεαρός θα χάσει όλη τη χρονιά καθώς υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση. Το διάστημα που θα μείνει εκτός δράσης είναι από έξι έως οκτώ μήνες αλλά είναι εξαιρετικά δύσκολο να προλάβει να αγωνιστεί ακόμη και στα τελευταία παιχνίδια της σεζόν.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ