Τελευταία Νέα

Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας: Το Maxi Home Super Save με τιμή 7,7 λεπτά ανά κιλοβατώρα έχει την χαμηλότερη τιμή της αγοράς για τον Ιούλιο!
Πυροδότησε ένταση το θέμα των εκδηλώσεων
Ο ποδηλατόδρομος για το Πέραμα έφερε και διαφωνίες
Προτεραιότητα τα έργα για δίκτυα ύδρευσης
Συνεπείς με το διαχρονικό ραντεβού τους στην αιμοδοσία
Οι «Τέλειοι Ξένοι» στα Γιάννενα στις 8 Ιουλίου
ΠΡΟΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ 8 σταθμοί στην πόλη για ηλεκτρικά ποδήλατα
Απέτρεψε τον κίνδυνο εξάπλωσης της πυρκαγιάς
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΟ ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ Εκδήλωση για τα 180 χρόνια του Ριζαρείου Ιδρύματος
Η πρόκληση της πράσινης πόλης επιζητά και γείωση
Τα του Καίσαρος…
Από το μανιάτικο μοιρολόι, στον θερμιώτικο μπάλο
Τώρα πλέον ο χρόνος λειτουργεί σε βάρος του ΠΑΣ
Η «επιστροφή» για τα κλεμμένα εκθέματα στην Πωγωνιανή
Με πολύ καλές εντυπώσεις το 10ο καμπ της Ακαδημίας Ντούγια
Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024 06:58
Τελευταία Ενημέρωση: 02 Ιουλίου 2024
Αθλητικά

Θλίψη για το κατάντημα του ΠΑΣ…

Off

Θα μπορούσε πολύ εύκολα το σκηνικό που στήθηκε την Κυριακή το μεσημέρι με την ολοκλήρωση του τουρνουά υποδομών «Γεώρ. Χριστοβασίλης» να αποτελεί σκηνικό ενός τρολαρίσματος σε βάρος του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και συνολικά του τοπικού ποδοσφαίρου. Γιατί, όταν η ΕΠΣΗΠ επιλέγει τη δεδομένη χρονική στιγμή να τιμήσει την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και τον πρόεδρό της Παν. Χριστοβασίλη για το ενδιαφέρον και τη στήριξη στα τμήματα υποδομών, αυτό μόνο ως κακόγουστο αστείο μπορεί να εκληφθεί.

Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ διανύει την εδώ και χρόνια χειρότερη χρονική περίοδο της ιστορίας της τελευταίας 15ετίας χωρίς να υπάρχει το παραμικρό φως στον ορίζοντα για τις προθέσεις και τον σχεδιασμό της ΠΑΕ να δημιουργήσει μία ανταγωνιστική ομάδα που θα διεκδικήσει την άμεση επάνοδό της στη Σούπερ Λίγκα. Αυτός δεν είναι ο στόχος των φιλάθλων όπως κακώς πολλοί επιμένουν να λένε, αλλά είναι ο στόχος που οριοθετήθηκε από τον ίδιο τον κ. Χριστοβασίλη στη μία και μοναδική συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε αμέσως μετά την έναρξη των πλέι άουτ όπου μίλησε για το απευκταίο σενάριο του υποβιβασμού – το οποίο έγινε πραγματικότητα και το πώς σκέφτεται να ενεργήσει σε αυτήν την περίπτωση. Η απάντησή του ήταν ξεκάθαρη, με την πράξη όμως, τρεις μήνες μετά, να αποδεικνύει, ότι δεν ήταν και ειλικρινής, καθώς η διαβεβαίωση περί ενίσχυσης της ομάδας στο μέτρο του εφικτού για να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία, όχι μόνο δεν επιβεβαιώνεται, αλλά εδώ πλέον μιλάμε για μία μαζική αποχώρηση παικτών που όμοιά της δεν υπήρξε ποτέ στο παρελθόν.

«Η οικογένεια Χριστοβασίλη δεν έχει κρυφτεί ποτέ ακόμη και στις πιο δύσκολες στιγμές και όταν η ομάδα υποβιβάστηκε δύο φορές. Και τις δύο φορές βάλαμε τα δυνατά μας και επαναφέραμε την ομάδα εκεί που της αρμόζει. Ακόμη και στο απευκταίο σενάριο του υποβιβασμού εγώ θα είμαι εδώ για να δημιουργήσουμε μία νέα ομάδα που θα επιστρέψει ακόμη πιο δυνατή», ήταν η αρχική του τοποθέτηση στις 2 Απριλίου, όταν ρωτήθηκε για το κακό σενάριο του υποβιβασμού για να προσθέσει: «Εφόσον γίνει αυτό και όσο μπορούμε εμείς, θα βρούμε και τους τρόπους και τους πόρους να είναι η ομάδα όσο πιο ανταγωνιστική γίνεται και να μπορεί να κάνει πρωταθλητισμό ώστε να επιστρέψει, σε αυτό το κακό σενάριο», ήταν η δήλωση του κ. Χριστοβασίλη στις 2 Απριλίου, από την οποία η πραγματικότητα απέχει μακράν…

Ο τελευταίος

να κλείσει την πόρτα

Τη Δευτέρα επιβεβαιώθηκαν οι αποχωρήσεις των Εραμούσπε και Κιάκου αντίστοιχα, ενώ παρελθόν αποτελεί για τον ΠΑΣ και ο Άγγελος Λιάσος ένας από τους ελάχιστους αξιόπιστους παίκτες που προήλθαν από τα τμήματα υποδομών τα τελευταία χρόνια και που ούτε αυτόν κατάφερε να πείσει η ΠΑΕ να παραμείνει στην ομάδα, παρά την πρόταση ανανέωσης που του έγινε. Ο Λιάσος φέρεται να έχει δεχθεί πρόταση από ομάδα του εξωτερικού και το βέβαιο είναι πως ένας ακόμη φέρελπις παίκτης στον οποίο θα μπορούσε να στηριχθεί η ομάδα τη νέα σεζόν, αποχώρησε.

Η κατάσταση αυτή με τις μοναδικές εξελίξεις στην ομάδα να αφορούν αποχωρήσεις παικτών ενώ έχει ναυαγήσει οριστικά και η διαφαινόμενη παραμονή του κ. Γεωργουλόπουλου στον πάγκο καθώς δεν έλαβε καμία εγγύηση για τη συγκρότηση του ρόστερ, έχουν προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στις τάξεις των φιλάθλων του ΠΑΣ με την ΠΑΕ να παραμένει παντελώς απούσα, και στο επίπεδο των ενεργειών και σε αυτό των ανακοινώσεων.

 

Ολοκληρώθηκε το τουρνουά «Γεώρ. Χριστοβασίλης»

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή το Πανηπειρωτικό τουρνουά ποδοσφαίρου υποδομών με την επωνυμία «Γεώρ. Χριστοβασίλης», παρουσία του προέδρου του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Παν. Χριστοβασίλη, τον οποίο συνεχάρη απονέμοντάς του και τιμητική πλακέτα, ο υπεύθυνος υποδομών της ΕΠΣΗΠ Παν. Δαβής. Ο κ. Δαβής, αρχικά ευχαρίστησε τους πάνω από χίλιους αθλητές, προπονητές και γονείς που βρέθηκαν το τελευταίο πενθήμερο του Ιουνίου στα Ιωάννινα. Σημείωσε, πως χρειάζεται πάνω από όλα οι νεαροί αθλητές να αγαπήσουν το ποδόσφαιρο για να κερδίσουν χαρά μέσα από αυτό.

Τόνισε δε, πως η ΕΠΣ Ηπείρου και η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, μέσω του προέδρου της κ. Χριστοβασίλη, έχουν ως κύριο σκοπό τη στήριξη του ποδοσφαίρου στις νεαρές ηλικίες και γι’ αυτό το λόγο διοργανώθηκε αυτό το μεγάλο τουρνουά ποδοσφαίρου.

Το τουρνουά αυτό, από εδώ και στο εξής, θα ονομάζεται «Γεώργιος Χριστοβασίλης», τιμής ένεκεν στον αποβιώσαντα πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, που άφησε μεγάλο έργο στην πόλη των Ιωαννίνων και στο ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ κ. Παναγιώτης Χριστοβασίλης, δήλωσε πως αυτό που αξίζει πάνω από όλα είναι το χαμόγελο των παιδιών. Χρειάζεται οι αθλητές να δίνουν μεν τον καλύτερο εαυτό τους στο γήπεδο, αλλά ο αθλητισμός και η υγεία προέχουν.

Σημείωσε δε, πως ολόκληρη η πόλη των Ιωαννίνων στηρίζει την προσπάθεια της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στη διοργάνωση και υποστήριξη τέτοιων σημαντικών δράσεων.

Ακολούθησε η βράβευση του κ. Παναγιώτη Χριστοβασίλη από τον κ. Παναγιώτη Δαβή.

Παρόντες ήταν επίσης ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ κ.

Γεώργιος Οικονόμου, ο γενικός αρχηγός της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ κ. Γεώργιος Ντάσιος, ο ενωσιακός προπονητής κ. Βασίλης Κίτσης, το στέλεχος της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ κ. Δημήτριος Νούτσης και εκ μέρους της διοργανώτριας SoccerLink και του ΠΑΣ ΑΘΗΝΩΝ ο κ. Γεώργιος Φίλος.

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ