Η Θ. Νιτσιάκος Α.Β.Ε.Ε., θα θέσει σύντομα σε λειτουργία τη νέα μονάδα αποστέωσης και συσκευασίας μοσχαρίσιου και αρνίσιου κρέατος στην ΒΙΠΕ Ιωαννίνων.
Η νέα μονάδα συνολικής επιφάνειας 4500 τμ θα διαθέτει γραμμές αποστέωσης, παραγωγής κιμά και κρεατοσκευασμάτων καθώς και δυνατότητες συσκευασίας κενού και τροποποιημένης ατμόσφαιρας.
Επιπλέον η «Νιτσιάκος» έχει δημιουργήσει υποδομές σταβλικών εγκαταστάσεων στο Καλπάκι όπου εκμεταλλευόμενη την πλούσια τεχνογνωσία της στη διατροφή των ζώων ήδη εκτρέφει επιλεγμένες ράτσες μοσχαριών με εντυπωσιακά αποτελέσματα στην ποιότητα του κρέατος.
Με αυτό τον τρόπο, η «Νιτσιάκος» θα είναι πλέον η μοναδική εταιρεία του κλάδου που θα εκτρέφει και θα παράγει εκτός από κοτόπουλο σχεδόν όλα τα είδη κρέατος: μοσχάρι, αρνί, γαλοπούλα και κουνέλι. Φυσικά, τα νέα προϊόντα θα απευθύνονται τόσο στην αγορά της λιανικής όσο και της μαζικής εστίασης και θα διακινούνται μέσω του δικτύου πωλήσεων και διανομής της εταιρίας που καλύπτει το σύνολο της επικράτειας.
Η εταιρία βρίσκεται στη διαδικασία αναζήτησης στελεχών και εργατοτεχνικού προσωπικού με εμπειρία στο συγκεκριμένο αντικείμενο που θα στελεχώσουν τη νέα μονάδα η οποία αναμένεται να λειτουργήσει τον προσεχή Ιανουάριο.
Related Posts
-
25 Οκτωβρίου 2024
Κατηγορίες
- Επικαιρότητα(19.614)
- Πολιτικό Ρεπορτάζ(504)
- Ελλάδα(127)
- Οικονομία(1)
- Πολιτισμός(4.194)
- Εκδηλώσεις(1.571)
- Ήπειρος(1.962)
- Αθλητικά(2.932)
Αρθρογραφία
Είσοδος