Επικαιρότητα

ΣΠΥΡΟΣ ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΣ Η Περιφέρεια δεν πρέπει να αποχωρήσει από την «Σχεδία»

Off

Ο επικεφαλής των «Οριζόντων Ηπείρου» Σπύρος Ριζόπουλος εξέφρασε κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου χτες, την αντίθεσή του στην αναφορά που έκανε στη διάρκεια του περιφερειακού συμβουλίου για αποχώρηση της Περιφέρειας από τον Συμβουλευτικό Σταθμό Καταπολέμησης Ναρκωτικών Ιωαννίνων «Σχεδία», ο Περιφερειάρχης Ηπείρου.

 «Δεν προτίθεμαι να συμμετέχω σε καμία απόπειρα συγκάλυψης», ανέφερε και επισήμανε πως υπάρχουν σοβαροί λόγοι για τους οποίους η Περιφέρεια δεν μπορεί και δεν πρέπει να αποχωρήσει από την «Σχεδία».

«Σε νομικό επίπεδο, δεν προβλέπεται από πουθενά ως αιτία αποχώρησης η λειτουργία ενός άλλου άσχετου Οργανισμού όπως το ΚΕΘΕΑ, όπως είναι και το πρόσχημα του κ. Περιφερειάρχη. Οι οικονομικές μας υποχρεώσεις προς την «Σχεδία» φτάνουν σε εξαψήφιο νούμερο, αποδεικνύοντας ότι δεν είμαστε συνεπείς απέναντι σε ένα τεράστιο πρόβλημα της κοινωνίας μας. Τέλος, σε πολιτικό επίπεδο, αυτή τη στιγμή υπάρχει σε εξέλιξη δικαστική έρευνα. Πώς είναι δυνατόν να αποσυρθούμε εμείς αντί να είμαστε μπροστά για να διευκολύνουμε το έργο της;», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Ριζόπουλος.

Σημειώνεται ακόμα ότι πριν από τη συνέντευξη τύπου ο κ. Ριζόπουλος είχε πολλαπλές επικοινωνίες με τον πρόεδρο της «Σχεδία», Στέφανο Τζιμογιάννη, από τον οποίο ενημερώθηκε για την υπάρχουσα κατάσταση.  

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ