Αθλητικά

Γεμάτο το απουσιολόγιο Πετράκη

Off

Με ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο του ΠΕΑΚΙ, δούλεψαν χθες το πρωί οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του ΠΑΣ, που επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά το ρεπό της Δευτέρας. 
Ουσιαστικά από χθες ξεκίνησε η προετοιμασία των παικτών του ΠΑΣ για το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με τον Παναιτωλικό εκτός έδρας στο Αγρίνιο την Κυριακή 23 Νοεμβρίου, στο ντέρμπι της Δυτ. Ελλάδας μεταξύ των κατά τεκμήριο δύο κορυφαίων εκπροσώπων της στον ποδοσφαιρικό χάρτη.
Το απουσιολόγιο πάντως του Γ. Πετράκη είναι γεμάτο, ωστόσο η διακοπή του πρωταθλήματος καθίσταται ευεργετική για τον ΠΑΣ αφού θα δοθεί ο απαιτούμενος χρόνος για την πλήρη αποθεραπεία των παικτών ώστε όλοι να είναι έτοιμοι την επόμενη Κυριακή.
Κανονικά μπήκε στις προπονήσεις ο Νίκος Κοροβέσης, που εκτός απροόπτου θα είναι απόλυτα έτοιμος στα παιχνίδι του Αγρινίου.
Οι τερματοφύλακες Γιαννιώτης και Κολιοφούκας ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα νευρομυικής συναρμογής και ταχυδύναμης, στο βοηθητικό του ΠΕΑΚΙ, με τον προπονητή τερματοφυλάκων Χρήστο Τσελιόπουλο.
Θεραπεία με τον φυσιοθεραπευτή Φίλιππο Σκόρδο έκαναν οι Μπέριος, Κρητικός και Ντάσιος, που αισθάνονται ενοχλήσεις. 
Απουσίαζαν οι διεθνείς Λίλα, Στρούνα και ο Γιάκος που ταλαιπωρείται από ίωση.
Το χθεσινό πρόγραμμα περιλαμβάνει και απογευματινή προπόνηση με αγωνιστικά παιχνίδια.

Το «ευχαριστώ» 
Κολοβέτσιου σε ΠΑΣ
Ιδιαίτερη αναφορά στην καριέρα του στον ΠΑΣ και στο πόσο τον βοήθησε στην ποδοσφαιρική του διαδρομή μέχρι σήμερα έκανε σε συνέντευξή του στο site aek365 ο Δημήτρης Κολοβέτσιος. «Ήταν ιδιαίτερη τιμή για μένα, που μία τόσο ιστορική ομάδα όπως η ΑΕΚ, μου έκανε πρόταση. Από εκεί και πέρα ήταν μια πρόταση που με κάλυπτε σε όλα τα επίπεδα. Κάλυπτε και εμένα, αλλά και τον ΠΑΣ γιατί και αυτοί έπρεπε να μείνουν ικανοποιημένοι, επειδή με βοήθησαν πολύ στην καριέρα μου και ήθελα να τους πω ένα ευχαριστώ με αυτόν τον τρόπο. Από εκεί και πέρα δεν σκέφτηκα πολύ, μία ημέρα μου πήρε για να πω το "ναι" στην ΑΕΚ».

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ