Επικαιρότητα

Συνδυάζοντας την καλή γεύση και την οικονομία

Off

Μία από τις βασικές παραμέτρους που καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό ίσως όχι τόσο την άφιξη για πρώτη φορά επισκεπτών στη χώρα, σίγουρα όμως την επιστροφή τους για δεύτερη ή και περισσότερες φορές, είναι αυτή της γευστικής κουζίνας και της γαστρονομίας. Η ηπειρωτική κουζίνα έχει συγκριτικά πλεονεκτήματα που μπορεί να τα αξιοποιήσει και να τα κεφαλαιοποιήσει στην πορεία, βελτιώνοντας ουσιαστικά την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών στον τουριστικό και ξενοδοχειακό κλάδο. Έτσι, όλο και περισσότεροι επαγγελματίες είναι εκείνοι που δραστηριοποιούνται στην Ήπειρο, οι οποίοι αναζητούν τον καλύτερο δυνατό συνδυασμό στις κουζίνες τους, για γευστικές και γαστρονομικές απολαύσεις, που θα στηρίζονται σε προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας και κορυφαίας ποιότητας. Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας, για τη δημιουργία ξεχωριστών και ιδιαίτερων γεύσεων την Τρίτη, πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο «Το Κάστρο» στην Πάργα μία ξεχωριστή εκδήλωση που απευθύνθηκε σε επαγγελματίες του τουρισμού, ξενοδόχους και ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης. Διοργανωτές της εκδήλωσης η εταιρεία  ΕΛΕΤΡΟ, που εισάγει, αντιπροσωπεύει και διανέμει κατ’ αποκλειστικότητα μερικούς από τους κορυφαίους για την ποιότητά τους οίκους τροφίμων του εξωτερικού, σε συνεργασία με την εταιρεία Ηπειρωτικά Εδέσματα. Για τις ανάγκες της εκδήλωσης ετοιμάστηκε ένα μενού 14 ξεχωριστών συνταγών, αξιοποιώντας τα προϊόντα της εταιρείας, με τους παρευρισκόμενους να έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις λεπτομέρειες που αφορούν στα προϊόντα, να παρακολουθήσουν την παρασκευή κάθε συνταγής και φυσικά να την δοκιμάσουν. Δεκάδες παρευρισκόμενοι που συμμετείχαν σε αυτή την ξεχωριστή εκδήλωση έκαναν λόγο για μία εντυπωσιακή προσέγγιση, που βελτιώνει το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών στους επισκέπτες. Εκ μέρους της εταιρείας ΕΛΕΤΡΟ ο Σεφ Γιώργος Σαρηγιάννης αναφέρθηκε στην ξεχωριστή ποιότητα των προϊόντων τα οποία εισάγει και αντιπροσωπεύει η εταιρεία. Από τα «Ηπειρωτικά Εδέσματα» ο Αχιλλέας Χήρας τόνισε πως παρά τα όσα λέγονται, είναι εφικτός ο συνδυασμός της καλής γεύσης και της οικονομίας, με μικρές διαφοροποιήσεις που μπορούν να αναδείξουν την ποιότητα και τις ιδιαίτερες γεύσεις των προϊόντων. Η Αλεξάνδρα Κώτσιου, ιδιοκτήτρια του εστιατορίου «Το Κάστρο» που φιλοξένησε την εκδήλωση μετέφερε τον ενθουσιασμό και την ικανοποίηση των παρευρισκομένων, ενώ μίλησε και για τη νέα τουριστική σεζόν που αναμένεται ιδιαίτερα θετική, ειδικά μετά την παράδοση και της Ιόνιας Οδού. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Αριθμός Μ.Η.Τ.: 232372

Powerd By  

    Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
    ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
    Διευθυντής σύνταξης:
    ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

    Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
    tel 2651032055
    mail ele@ele.gr

    ΑΦΜ 047685050
    ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ