Μέσα σε ένα τριήμερο έξι προσκεκλημένοι ιδιαίτερα γνωστοί δημοσιογράφοι και προσωπικότητες της γαστρονομίας και του οίνου είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να διαφημίσουν την Ηπειρωτική Γαστρονομία και τα κρασιά και τα αποστάγματα της περιοχής μας.
Στην εκδήλωση «Γαστρονομία – Οίνος – Τοπική Ταυτότητα. Παράγοντες προώθησης και ανάπτυξης της περιφέρειας» που πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου στο Μουσείο Αργυροτεχνίας, από τη Λέσχη Γαστρονομίας Ηπείρου, ο Ηλίας Μαμαλάκης, δημοσιογράφος, συγγραφέας και γευσιγνώστης, η Νανά Δαριώτη, δημοσιογράφος γεύσης και Διευθύντρια του περιοδικού «Αλάτι & Πιπέρι», η Θάλεια Τσιχλάκη δημοσιογράφος γεύσης στο FnL Guide και το ΒΗΜΑgazino, ο Φώτης Βαλλάτος, δημοσιογράφος του Popaganda.gr και συντάκτης του Blue της Aegean Airlines, η Βίκη Κουμάντου, Food Blogger, ιδιοκτήτρια του blog Taste Full και ο Ανδρέας Ν. Ανδρουλιδάκης, δημοσιογράφος οίνου, κατέθεσαν τις απόψεις τους και την εμπειρία τους σχετικά με την δυνατότητα και τις μεθόδους αξιοποίησης των ηπειρωτικών γαστρονομικών και οινικών προϊόντων για την ανάπτυξη όχι μόνο των άμεσα εμπλεκομένων με αυτά αλλά και όλης της περιφέρειας Ηπείρου.
Στην εκδήλωση παρεβρέθηκε ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Θ. Μπέγκας, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Μανταλόβας και Γκόλας, ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Δ. Δημητρίου, ο Πρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος κος Τόλης καθώς και εκπρόσωπος του Πολιτιστικού Ιδρύματος της Τράπεζας Πειραιώς.
Σε όλη τη διάρκεια του τριημέρου οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να γευματίσουν σε εστιατόρια της περιοχής, να δοκιμάσουν αυθεντικές ηπειρώτικες γεύσεις και να διαφημίσουν την εμπειρία τους μέσω αναρτήσεων στις προσωπικές και επαγγελματικές τους σελίδες καθώς και στα ΜΜΕ που εκπροσωπούσαν.
Κατηγορίες
- Επικαιρότητα(19.658)
- Πολιτικό Ρεπορτάζ(505)
- Ελλάδα(127)
- Οικονομία(1)
- Πολιτισμός(4.202)
- Εκδηλώσεις(1.578)
- Ήπειρος(1.962)
- Αθλητικά(2.938)
Αρθρογραφία
Είσοδος